MM Kantina

jedinstveni restoranski koncept
otvorena kuhinja / chef's table / vinski podrum

MMKantinaWeb1_19
MMKantinaWeb1_232
MMKantinaWeb1_248
MMKantinaWeb1_277
dostava hrane
MMKantinaWeb1_157

Premium namirnice. Fina vina. Raj za gurmane.


Prijavi se na newsletter


FINE DINING / POSLOVNI RUČKOVI / KORPORATIVNI EVENTI / PRIVATNI PARTY
MM Kantina donosi selekciju premium namirnica iz cijeloga svijeta.
Svi proizvođači, uzgajivači i farmeri su pažljivo birani i naši su dugogodišnji partneri i prijatelji.
Dobar tek!

The Atrium / The Lock in / The Bar / The Garden

IMG_0454

The Atrium

IMG_0323

The Lock in

IMG_0581

The Bar

the-garden-2

The Garden

KARIJERE – pridružite nam se


U MM Kantini naša primarna vizija je zadovoljstvo i lojalnost svih kupaca i gostiju.

Obavljanje zadataka našeg tima zahtijeva suradnju, strast i kreativnost.

Zapošljavamo profesionalace koji će pomaknuti kreativne granice na svakom području poslovanja.

Ako vas zanima dugoročna karijera u MM Kantini, pogledajte otvorene prijave za posao na našim Facebook i Instagram profilima.

Da biste postali dio našeg talentiranog tima, pošaljite motivacijsko pismo i životopis na info@kantina-mm.hr

Konobar / barmen / sommelier
  • prijem gostiju, uzimanje narudžbi hrane i pića prema standardu određenom od strane restorana
  • sudjelovanje u cjelokupnom procesu posluživanja gostiju i zaprimanju narudžbi
  • orijentiranost na pružanje vrhunske usluge gostima
  • održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme prije, tijekom i nakon radnih procesa
  • izdavanje računa i naplata sukladno zakonskim i internim propisima
  • suradnja pri provođenju inventura
  • ostali poslovi prema nalogu voditelja
Kuhar/ica
  • organizacija, upravljanje i nadzor svih radnih procesa i djelatnika i odjelu kuhinje
  • provođenje standardne procedure rada u kuhinji
  • odgovornost za stanje zaliha robe, financijske troškove i profitabilnost kuhinje
  • priprema hladnih i toplih predjela te glavnih jela
  • priprema vizualno privlačne i ukusne hrane prema postavljenom standardu poslodavca
  • praćenje svjetskih trendova gastronomije i kreiranje novih jela u skladu s trendovima
  • provedba HACCAP sustava
  • briga o čistoći radnih jedinica i radnog prostora
  • vođenje administrativnog dijela poslova za kuhara
  • nadziranje rada pomoćnog osoblja u kuhinji