Selekcija MM

Kažu da nema iskrenije ljubavi od one prema hrani. Tvrtka Selekcija MM rezultat je dugogodišnje emocije prema vrhunskim namirnicama i specifičnim procesima prema kojima su one proizvedene.

Konstantni kontakt s kuhinjom, hranom, chefovima, nabavom, dobavljačima, restoranima te proizvđačima hrane nam se uvukao pod kožu.


Vrhunska gastronomija

Selekcija MM je jedan od najvećih uvoznika i distributera svjetski poznatih prehrambenih brendova na području Hrvatske i Srbije, čiji se asortiman sastoji se od delikatesa iz cijelog svijeta, pomno biranih za potrebe najboljih kuhara koji svojom maštom i vještinom pretvaraju vrhunsku sirovinu u užitak blagovanja.

Personalizirani pristup

Tim Selekcije MM raste iz godine u godinu. Naši Sales Manageri raspoređeni su po regijama i osobno brinu o svojim klijentima. Radi se o educiranim profesionalcima u području gastronomije i ugostiteljstva koji pomažu chefovima i ugostiteljima odabrati namirnice i kreirati individualiziranu ponudu.

Operations Manager

SMM Food & Wine Festival

Tijekom godina smo odradili nebrojene prezentacije, degustacije i food festivale te povezali hrvatske chefove s vrhunskim proizvodima i proizvođačima.

Godišnja prezentacija Selekcije MM tradicionalno se održava zadnji petak u siječnju u hotelu Esplanade Zagreb te okuplja zavidan broj ponajboljih hrvatskih chefova i ugostitelja. Ovaj event ujedno je prilika da se našim klijentima zahvalimo na podršci i ukazanom povjerenju.
Marijo Mendek