Rakovi
4. siječnja 2017.
Caviar
4. siječnja 2017.

Riba


Vrste bakalar
tuna
sabljarka
brancin
orada
romb
list
hobotnica
Bakalar
Lomo Especial Premium
Morros
Pintxos
Desmigados
Bakalar (Gadus Morhua) se isključivo lovi udicom u liniji, što se smatra ekološki
prihvatljivim ribarenjem. Odmah po ulovu bakalar se potapa u ledenu vodu
te započinje proces soljenja - prvo u rasolu, a zatim u soli. Nakon minimalno tri mjeseca, započinje proces postepenog odsoljavanja, koji se provodi prirodnim putem.
Tuna
Plavorepa tuna - file, potrbušina
Žutorepa tuna - file, potrbušina
Plavorepa tuna lovi se u zapadnom Mediteranu te se transportira u ogromnim
plivajućim mrežama, poštujući propise ICCAT. Hrani se isključivo svježom ribom.
Žutorepa tuna (Thunnus Albacares) - rashlađeni i vakumirani filei našeg dugogodišnjeg partnera iz Španjolske
Sabljarka
File s kožom File je najkvalitetniji rez najdebljeg mesa bez kosti
Brancin
600/800
800/1000
1000/1400
1400/1800
1800/2600
2600/3500
Intenzivan okus mora u svakoj pojedinoj ribi, koja je lovljena noću i u zoru. Najsvježiji i najzdraviji mediteranski brancin.
Orada
600/800
800/1000
1000/1200
Intenzivan okus mora u svakoj pojedinoj ribi, koja je lovljena noću i u zoru. Najsvježija i najzdravija mediteranska orada.
Romb
800/1000
1000/1500
1500/2000
2000/2500
2500/3000
3000/4000
4000/5000
File romba s kožom 100/300
File romba s kožom 150/350
File romba s kožom 250/400
File romba s kožom 150/350
Romb je ukusna i zdrava riba omiljena među potrošačima diljem svijeta.
Ima malo kalorija i lako je probavljiva što ju čini idealnom za one koji brinu o kvaliteti hrane koju jedu i slijede uravnoteženu i zdravu prehranu.
List
200/300
300/400
400/500
500/600
List se uzgaja metodom održivog uzgoja. Zbog svojeg izvrsnog okusa jedna je od najsvestranijih riba u kulinarstvu - bilo da je pržena, pečena, pirjana ili poširana.
Hobotnica
kuhana, vakumirana - cijela i krakovi Kuhane hobotnice jedinstvenog su okusa i konzistencije. Marljivo se kontrolira svaki dio proizvodnog procesa - od odabiranja sirovine pa sve do pakiranja.