Riba
4. siječnja 2017.

Caviar


Vrste Siberian
Da Vinci
Tradition
Oscietra
Beluga
 
Siberian Classic 10 gr
Classic 30 gr
Classic 100 gr
Izvor: siberijska jesetra. Rok trajanja 90 dana.
Čuvati na temperaturi: od -2C do 2C. Kavijar izraženog karaktera, jačine i trajanja okusa.
Jedinstvena kremoznost. Jako cijenjen kod ljubitelja kavijara. Veličina ikre: 2,4mm – 2,5mm
Da Vinci Classic 10 gr
Classic 30 gr
Classic 100 gr
Izvor: jadranska jesetra. Rok trajanja 90 dana.
Čuvati na temperaturi: od -2C do 2C. Kavijar snažnog okusa koji podsjeća na Jadransko more.
Luksuzne konzistencije. Izbalansiran i ugodne teksture. Veličina ikre: 2,3mm – 2,7mm
Tradition Classic 10 gr
Classic 30 gr
Classic 100 gr
Izvor: bijela jesetra. Rok trajanja 90 dana.
Čuvati na temperaturi: od -2C do 2C. Kavijar savršeno izbalansiranog okusa.
Izražene voćne, orašaste i putraste note. Lagane teksture, velike ikre. Veličina ikre: 3mm – 3,2mm
Oscietra Classic 10 gr
Classic 30 gr
Classic 100 gr
Izvor: ruska jesetra. Rok trajanja 90 dana.
Čuvati na temperaturi: od -2C do 2C. Kavijar elegantne ikre i mekog okusa.
Smatra se jednim od najdelikatnijih kavijara. Baršunasta tekstura. Veličina ikre: 2,8mm – 3,2mm
Beluga Classic 10 gr
Classic 30 gr
Classic 100 gr
Izvor: huso Huso jesetra. Rok trajanja 90 dana.
Čuvati na temperaturi: od -2C do 2C. Najrjeđi i najcjenjeniji kavijar.
Iznimna kvaliteta. Svilenkaste teksture i velike ikre. Veličina ikre: 3mm+

Caviar 10 !