Kantina MM

Poljubac hrane i vina

Kantina MM idealno je mjesto za kušanje vina i uživanje u vrhunskim namirnicama. Uređena u industrijskom stilu, open-kitchen u sklopu vinskog podruma savršena je kulisa za razna događanja i proslave intimnijeg karaktera.


Open-kitchen Kantina MM u sklopu vinskog podruma
nastala je kao logičan slijed razvoja tvrtke Selekcija MM

Prostor, iako izveden u industrijskom stilu, izuzetno je topao. Kako i sam naziv implicira – zamišljen je kao mjesto gdje se svi mogu ugodno osjećati. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i smeđe boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u samom srcu podruma te na kraju izuzetno zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor.
Iluziju hladnoće industrijskog stila koja naizgled djeluje grubo i hladno idealno razbija ambijentalna rasvjeta koja prostor čini udobnim. Dojam upotpunjuju i stilski usklađeni cvjetni detalji.
Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine jednu umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras. Ovim detaljima Kantina MM vješto pretvara prostor u scenografiju i idealnu scenu za intimne evente.
Za sva pitanja kontaktirajte:

kantinamm@selekcija-mm.hr